Ресторан Бисера

Ресторан Бисера

EN

За Нас

ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАН ВО 2019 со професионално осветлување на цела сала, moving head lights, дим ефекти со ниска магла за време на влегување и забавен дел ...

Ресторан Бисера е лоциран во населба Аерoдром и успешно работи од 2000 год. Капацитет до 350 гости и прекрасниот амбиент дозволуваат организирање на сите видови прослави.

Ресторани за свадби
Анѓел Димов бр.4

Детали

Адреса Адреса: Анѓел Димов бр.4
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 350
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 350
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 09.05.2013
Посети Посети: 20505

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт